torstai 16. kesäkuuta 2011

Näin unessa Immosen

Näin viime yönä unessa Mika Immosen. Mika sanoi, että sillä on viime aikoina ollut vähän vaikeeta toi biljardi. Että on tiltissä tai jotain. Puhuin jostain syystä sille englanniksi ja tajusin, että enhän mä oikeasti osaa englantia puhua vaikka vähän sellaista teeskentelenkin.

Joten päätin, että rupean bloggaamaan suomeksi. Jotenkin raikasta vaihtelua kun ei ole koko ajan sellainen tunne, että valitsee aina vääriä sanoja. Tässä kielessä ei ole vääriä sanoja.

Valitettavasti en muista mitä Mikalle unessa sanoin, mutta voitte uskoa, että kyseessä oli joku todella syvällinen oivallus. Mutta eiköhän Mika nosta itsensä taas terävimpään kärkeen, niin kuin se on ennenkin tehnyt, ihan ilman mun neuvoja. Mika on paras.

Jotta ei lipsuttaisi ihan täysin aiheesta, niin velvoitan täten kaikki lukijani katsomaan tämän videonamupalan US Open One Pocket -kisoista, jossa Efren Reyes pelaa Corey Deuelia vastaan. Peliä kommentoivat Billy Incardona ja kaverinsa Larry Schwartz. Molemmat ovat vanhemman koulukunnan one pocketisteja, mistä seuraa mielenkiintoisia kommentteja, koska sekä Reyes että Deuel pelaavat one pocketia erittäin luovasti.



Terkkuja tutuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti