lauantai 25. kesäkuuta 2011

Selvennys blogin nimeen sekä muita asioita

Ensimmäinen asia

On käynyt ilmi, että ilmaisu, johon blogin nimi viittaa, "kello huudettu", ei ole kaikille tuttu. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on siis ystävällisestä huomautuksesta vastustajalle, että hänen lyönnin miettimiseen käyttämä aika on kohtuuttoman pitkä. Että jos voisit pistää vähän vauhtia siihen touhuun. Ilmaisun tarkkaa alkuperää en tunne, mutta ainakin livepokerissa kelloa huudetaan ihan säännöllisesti. Siis jos joku miettii päätöstään vähän turhan pitkään, niin joku pöydässä oleva pelaaja voi "huutaa kellon", jolloin päätöstä miettivällä on tietty aika tehdä päätös. Ilmaisun historian paremmin tuntevat voivat täydentää kommenteissa.

2. asia

Tarkkaavainen lukija Nokialta havaitsi, että aiemmin käyttämässäni kuvassa poseeraavat porilaiset biljardivaikuttajat Stenforsin Jarkko (joka sittemmin ylöjärveläistyi) sekä Rantasen Antti, joka tunnetaan myös nimellä Antasen Rantti.

"Tohloppi, soittakaa Porilaisten marssi." 


Sekä vielä yx juttu


Kannattaa seurata ysipallon MM-kisojen Twitter-feediä.

Kisoista tulee ehkä livestreamiä 32:n cupista:
We are working on getting a possible live stream up for the last 32 onward. Can't promise but there is a good possibility. Stay tuned...

1 kommentti:

  1. Kesä 2007. Oltiin Antin kanssa tienaamassa biljardilaa shoot out-nimisessä biljardiravintolassa Etelä-Suomessa. Vastassa oli nimeltämainitsematon toinen pelaaja (terkut Jukalle) ja jutussa väärällä nimellä esiintyvä Mikko (terkut Hopille). Voitettiiin ylivoimaisesti eka peli ja sitten uskallettiinkin jo pelata seuraavat panoksien kera. Ne kaikki muut me hävittiin mut ihan niukasti vaan. Onneks Jyväskylästä ollaan löydetty paljon mukavempia (huonompia) pelikavereita.

    VastaaPoista