sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Turkulaaset tuloo ja keskisuamalaaset mänöö

Viimeaikaisten tulosten perusteella näyttää siltä, että turkulaiset ovat Robinin innoittamana kaivautuneet poteroistaan ja ruvenneet pelaamaan taas biljaardia. Näin jälkiherännäisenä tamperelaisena en voi kuin esittää suruvalittelut muun Suomen puolesta.

Lama Openissa Keravalla Kim "Laaksosen Kimi" Laaksonen vei Jokisen eväät ja tienasi samalla koko porukalle paluuliput VR:llä takaisin väijytysasemiinsa. Huhu kertoo, että voittoa juhlittiin iltakymmeneen asti siman voimalla.

Aiemmin Cumulus Openissa voiton vei nuori turkkulaislupaus Janne Wiss, joka kommentoi voittoaan näin:
"joo"
Keskustelu jatkuu yhtä tasokkaana ketjussa Cumulus Open 2011, Tasoituskeskustelu & Markuksen mökkikuvia.

Jyväskylässä voitti Ohtonen. Ylläripylläri. Huhu kertoo, että kukaan muu ei saanut pussitettua yhtään palloa, koska Playersin pöydät on niin kireet. Ohtonen sen sijaan meditoi ja siirsi pallot telekineettisesti pusseihin.

Kunniamaininta juniorihuttusjesselle kahdesta semifinaalipaikasta. Jesse kaipaili "käsiä" Osto, Myynti & Muu Asiaankuulumaton Keskustelu -palstalla, mutta jätetään se huomiotta. Sen sijaan Jessen snookerkeppi pitäisi saada myytyä, ettei Jessen tarvitse bumppailla ketjua viikon välein. Come on.

Päätämme raporttimme täältä tähän.

PS. Rockitkin tuli rockattua. Yh hyh.

2 kommenttia:

  1. Ohtonen tosiaan tyypilliseen tapaansa voitti kaikki vastustajat, kilpailut, sivukilpailut, sivubetsit ja jopa itsensä kuitenkaan toisaalta häviämättä itselleen ollenkaan. Miten ihmeellistä.

    VastaaPoista